Dobitnik nagrade za kvalitetu u 2008. godini, od strane Kamping udruženja Hrvatske.
ADAC Camping Caravaning Fuhrer 2011
  • header_pic0.jpg
  • header_pic1.jpg
  • header_pic3.jpg
  • header_pic4.jpg
  • header_pic6.jpg

O NAMA


Kamp Grebišće nalazi se na Otoku Hvaru, našem najsunčanijem jadranskom otoku, smješten u istoimenim pješčanim uvalama, samo 1,5 km od pitoresknog mjesta Jelse, u borovoj šumi te u sjeni stabala mandarina i maslina.


Desetljećima duga obiteljska tradicija ovoga kampa, zadovoljni gosti koji se iz godine u godinu vraćaju u kamp Grebišće te preporuke onima koji su po prvi put u našem kampu i koji nas sa velikim oduševljenjem preporučuju dalje, najbolji su pokazatelji kvalitete usluga.

Kapacitet kampa čini oko 150 parceliranih mjesta za šatore, kampere te kamp prikolice. U  ponudi kampa su mini apartmani i bungalovi koji su svojim tradicionalnim kamenim eksterijerom savršeno uklopljeni u tipični mediteranski ambijent borove šume, kamena, lavande i drugog mediteranskog bilja.

Sve parcele u kampu su u neposrednoj blizini jednog od četiri moderno opremljena sanitarna bloka, napravljena po svim propisanim standardima visoke kvalitete usluge.

Osim očuvanog prirodnog krajolika, pogodnog za bicikliste i one koji uživaju u dugim šetnjama, kamp ima i svoju sportsko rekreacijsku ponudu kao što je stolni tenis, dječje igralište, odbojka na vodi, ležaljke, pedaline, water bike,  bežični (Wi-Fi) Internet, najam bicikla, kajaka, brodova, automobila.

Gastro-eno ponuda kampa obiluje specijalitetima dalmatinske kuhinje, koji se pripremaju s posebnom pažnjom i ljubavlju domaćina, te izborom autohtonih vina.

 

 

Kamp je otvoren od 1. svibnja do 31. listopada.hrv13... Read more