Dobitnik nagrade za kvalitetu u 2008. godini, od strane Kamping udruženja Hrvatske.
ADAC Camping Caravaning Fuhrer 2011
  • header_pic0.jpg
  • header_pic1.jpg
  • header_pic3.jpg
  • header_pic4.jpg
  • header_pic6.jpg

Aktualno

hrv13

Rough Guide uvrstio Grebišće u 10 najljepših Hrvatskih plaža

Dok većina hvarskih plaža zahtjeva oprezno skakutanje po stijenama dok ne stignete do čistog, glatkog dna, svileni pijesak Grebišća je apsolutno savršena podloga za uklizavanje u more.

hrv12
Gosti žele domaću atmosferu

Naši dugogodišnji gosti iz Francuske koji su nas posjetili i ovo ljeto posebno naglašavaju da neposrednost i toplina domaćina predstavljaju za njih magnetsku privlačnost kampu Grebišće, te da dokle god će ih pratiti takav osijećaj biti će ispunjeni sigurnošću ne samo smještaja već i ukupne atmosfere kampa. Voditeljica kampa posebno naglašava trud kojim iz godine u godinu opravdava očekivanja gostiju.

Zašto kampirati?

Kampiranje znaci vrijeme van grada, ureda i svog onog stresa koji je s time povezan. Kampiranje je izvrstan nacin da se oslobodimo pritisaka svakodnevnice i pobjegnemo od sivila asfalta u šarenilo prirode. Jednostavnost kampiranja promice meditativan tempo koji je u skladu sa zemljom i prirodom, a u suprotnosti s užurbanim gradskim životom.

Zbog svog relaksirajuceg tempa, kampiranje nam nudi priliku da se ponovno zbližimo s prirodom te samim sobom.

Kampiranje nam pruža mnoštvo vremena za prepuštanje svojim mislima. Tišina i mirnoca prirodnog okruženja omogucava nam da lakše razmišljamo i otvorimo nove perspektive.

Kampiranje je iznimno dobar nacin za upoznavanje ljudi. Gosti kampova su prijateljski raspoloženi i srdacni ljudi koji nerijetko pomažu jedni drugima. Jedno od temeljnih nepisanih pravila kampiranja je „pomozi svome susjedu“ pa budite spremni na to da netko traži Vašu pomoc, ali isto tako i kada je Vi zatrebate budite uvjereni da ce Vam netko od Vaših susjeda pomoci.

Društvene mreže


Dragi posjetitelji, na našoj novoj web stranici uz sve bitno, informacije o kampu i mogućnost rezervacije svog boravka, možete pronaći i poveznice za sve društvene mreže na kojima se kamp Grebišće nalazi. Budite slobodni „lajkati“ nas i ostaviti komentar na našem Facebooku ili nam se obratiti putem Twittera te podijeliti s nama sve što mislite da bi nam moglo koristiti u daljnjem radu kao i sve novosti koje mislite da bi nas mogle zanimati. Također smo na stranicu stavili i poveznicu na Foursquare gdje očekujemo vidjeti mnoštvo „check-inova" te se nadamo da ćete ostaviti puno prekrasnih slika Vašeg posjeta našem kampu kao i svoje dojmove o nama.